Sommerparturning 2021

Kamp til stregen

Finalerne i par turneringen lørdag den 25. september blev ligesom klubmesterskaberne spændende lige til de sidste

32 par (64 spillere) startede i maj med at spille de første kampe efter lodtrækning. Der blev spillet foursome og hulspil. De 16 vindere gik videre til  A-rækken og 16 tabere til B-rækken. I juni blev blev der spillet en runde i A og B-rækken, Kvart og semifinalerne blev afviklet i juli og august.

I  finalen i A-rækken  hvor Linda og Søren Nielsen  spillede mod Gurli Kristiansen og Ejvind Jensen blev matchen første afgjort på hul 18.  Linda Nielsen sænkede et langt put til en sejr på 2-0.

Finalen i B-rækken blev endnu mere spændende.  Først efter 2 omspils huller vandt  Kirsten og Kurt Ibsen over Niels Christensen og John Larsen.

De øvrige deltagere afviklede én foursomematch efter stableforsystemet. Den blev vundet af Marianne og Carsten Holt med hele 43 points. nr. 2 Britt Krogh og Rene Christoffersen 37 points. 3. pladsen blev delt mellem Jane Og Peter Bojsen og Marianne og Bent Elmer Olsen med hver 36 points,