Klubmesterskab i hulspil 2021

Stor jævnbyrdighed

i 3 af de 4 finaler

På nær en enkelt række blev finalerne i årets klubmesterskab i hulspil særdeles jævnbyrdig.

Både i seniorrækken for mænd og kvinder kom der nye mestre efter finalerne.

Hos mændene blev det hele afgjort på de sidste to huller. Jens Kozeluh kom foran efter syttende hul. Et put på næsten ti meter afgjorde det til hans fordel. På attende hul ,hvor det hele kunne blive afgjort gentog Kozeluh puttebedriften. Hans modstander Casper Olsen havde slået et drive på 270 meter og havde 100 meter til greenen.Men hans indspil lå et per meter  uden for green. Kozeluh lå i udkanten af greenen ti meter fra hullet i tre slag, men puttede den altså i hul for en par. Casper Olsen fik også par, så de delte hullet, Derfor vandt Kozeluh kampen.

I kvindernes seniorrække var der ikke samme spænding om udfaldet. Marianne Olsen,mor til Casper Olsen var helt suveræn og slog Siff Nielsen med hele 9-7.

I veteranrækkerne hos mænd og kvinder var der til gengæld kamp til stregen.

Bent Mouritsen måtte kæmpe hårdt for at besejre Kaj Abrahamsen. Efter attende hul var de to konkurrenter fuldstændig lige og måtte derfor ud i omspil på 10. hul. Her var Mouritsen bedst og blev klubmester i hulspil for 3. år i træk. Han har også vundet klubmesterskabet i slagspil 3 år i træk.

Hos kvinderne måtte den rutinerede Jytte Balsløv Jørgensen også ud i en hård slutkamp mod Janne Nordahl-Pedersen. Før syttende hul var Jytte Balsløv Jørgensen en up. Janne Nordahl-Pedersen var så uheldig at få et straffeslag efter en tur i kanalen, som betød at Jytte Balsløv Jørgensen i sidste ende vandt hullet og dermed matchen 2-1.

Næste store opgave for Marielystspillerne bliver LF-mesterskaberne i Falster Golfklub den 2. oktober.