Regionsgolf 2019

Regionsgolf 2019.

Så er alle puljekampe spillet, og Marielyst har klaret sig godt i de enkelte puljer, med en 1. plads, med tre 2. pladser og en 3. plads og en 4. plads.

Det er mit indtryk, at afviklingen af kampene og antallet af spillere der deltager er vokset i år. Det betyder, at ca 60 spillere har deltaget i regions golf kampene. Der har i år kun været en række med tre hold, det betyder kun 4 kampe mod 6 i rækker med 4 hold i puljen.

Jeg håber at dem der har deltaget, har været glade for det, og at det ikke har været for besværligt at stille hold. I 2020 vil det være dejligt hvis I vil deltage, igen, også gerne nogle nye spillere.

Sammen med holdkaptajnerne vil jeg inden næste sæson afholde et evalueringsmøde, hvor vi kan drøfte de ting der har været i løbet af sæsonen, og hvad vi kan gøre bedre næste år.

De enkelte holds placeringer er som følger.

Hold A1 nr. 2 med 6 point og 3 sejre.

Hold B1 nr. 2 med 8 point og 3 sejre.

Hold C1 nr. 3 med 6 point og 3 sejre.

Hold D1 nr. 2 med 4 point og 2 sejre. Der var kun tre hold i puljen.

Hold VB1 nr. 4 med 2 point og 1 sejr.

Hold SVB1 nr. 1 med 8 point og 4 sejre. Holdet gik videre til 1/8 dels finalen mod en anden pulje vinder ( Korsør) og vandt med 7-4, derefter videre til 1/4 finalen som de desværre tabte til Køge med 7-4.

Det er det bedste Marielyst resultat i flere år, så TILLYKKE med det.

Afslutningsvis vil jeg takke holdkaptajnerne for deres indsats for holdene, og klubben for støtten til regionsgolf.

 

Alf Fabiansson
Klubkoordinator