Junior

Juniorudvalget

Nedenstående er en kort beskrivelse af juniorarbejdet i Marielyst Golf Klub.

I golf er man juniorspiller indtil man fylder 18 år. I princippet skelner vi ikke på køn, om du er dreng eller pige i klubben. Træninger arrangeres så drenge og piger træner sammen.

Golf er en sport, som til stadighed udvikler sig. Der vises meget golf på TV og det kan vi mærke på, at der er mange interesserede unge mennesker, der gerne vil prøve at spille golf.

Træningen ledes af vores protræner Harry Thomson med hvem individuelle træningstider kan aftales.

Junior Åben Turnering

I golfsporten er der rig mulighed for at komme til at konkurrere med andre, også for juniorer.

Der arrangeres turneringer for både hold og for individuelle, hvor man kan komme rundt til klubber på Lolland-Falster og Sjælland.

I MGK deltager vi i diverse juniorturneringer under DGU. Både som hold og individuelt for dem som har fået DGU kort.

Orientering

Når du træder ind i Marielyst Golf Klub, vil du hurtigt opdage, at golfsporten på en måde er anderledes end andre sportsgrene. Du vil møde folk i alle aldre – også ude på banen. Når man spiller til dagligt, er der ingen aldersopdeling, så du kan sagtens spille med dine forældre eller måske dine bedsteforældre, og det kan jo være vældig sjovt at få lov til måske at tæve dem i golf. Men pas på! Nogle af dem er meget dygtige, selv i en højere alder. Det er en god side af golfsporten. Grunden til at alle kan spille mod hinanden, er handicapsystemet, hvor man regner points ud efter det såkaldte ”Stableford” system. Det er så genialt, at alle i teorien kan spille mod Thomas Bjørn og konkurrere med ham.

Du vil i klubben finde et sekretariat, som tager sig af den daglige drift med hensyn til at modtage greenfeespillere fra andre klubber og til at passe shoppen, hvor du kan købe golfudstyr af enhver art.

Du vil finde et klubhus, hvor du kan købe drikkelse og sidde og hygge dig og have det rart sammen med kammeraterne.

Du vil i det hele taget finde mange grunde til at begynde at spille golf. Hvad med f.eks. god motion og en masse frisk luft og et rigtig godt kammeratskab.

Trænere

Protræner Harry Thomson