Greenfee

Vinterregler for 18 huls banen

–   Sommergreens

Alle ”vintergolfere” bedes iagttage nedenstående regler for spil på sommergreens.

Spillere bør holde sig ajour på hjemmesiden og i klubhuset ift. eventuel banelukning eller restriktioner.
Vi vil, så vidt det er muligt, forsøge at være på forkant med vejrsituation, men
det skal understreges, at manglende information på hjemmesiden eller i klubhuset ikke
tilsidesætter nedenstående regler for spil på sommergreens.

Sommergreens må ikke betrædes ved frost i jorden eller rimfrost på græsset – i disse tilfælde henvises til spil til vintergreens.

Ved frost i jorden eller rimfrost på græsset, skal der bruges bærebag.

Pr. 15. november skal der tee´s op på fairway. Klubben har indkøbt ”tallerkener” der kan lånes og som skal bruges.
Spil på sommergreens hen over vinteren er betinget af, at medlemmer og gæster følger retningslinjerne.

Baneudvalget

Okt. 2018

Pt. er der en midlertidig lokalregel pga. den tørre sommer om lejeforbedring på tætklippede arealer (fairways). Der kan lægges op inden for et scorekorts længde.

Alle gæster der er i besiddelse af gyldigt medlemskort (DGU) og medlem af en golfklub er velkomne.

Max. hcp. 54.

Spilleren skal logge sig ind på standeren ved siden af shoppen.
Derefter kommer der et betalingsmodul og efterfølgende udskrives scorekort med bagtag.
DGU-kort skal forevises på forlangende.
Hver spiller skal have sin egen bag.
Baneservice forefindes.
Buggies skal køres af personer over 18.

Vi modtager gæster med Golfhäftekortet.

Det er tilladt at have hund med på golfrunden, den skal bare være i snor og eventuelle efterladenskaber skal fjernes.

Er du sulten?

Vi er behjælpelige med at bestille smørrebrød, så det står klar i klubhuset, enten inden I går ud og spiller eller når I er færdige med at spille, da vi ikke har køkken/restaurant.
Mht. mad samarbejder vi med Oldfruen, Fest-konsulenten, Schou’s Kødcenter, Hotel Falster og Strandkroen, da de samtidig er sponsorer i vores klub.
Af praktiske årsager, er det nemmere at organisere leverering af mad til klubhuset jo før det bliver bestilt.
Du er også velkommen til at nyde din medbragte mad, dog skal drikkevarer, der nydes i eller omkring klubhuset, købes i klubben.
Vi har automater med kolde drikkevarer, samt som selvbetjening:
Øl/vand, vin og kaffe.

Klubben har green fee aftaler med

(Gælder ikke Fleksmedlemmer)
Golfklubben Maribo Sø
Golfklubben Storstrømmen
Halsted Kloster Golfklub
Falster Golfklub
Møn Golfklub

Green-fee er 50% af gældende takst ved spil på hinandens baner.
Der er mulighed for tidsbestilling ved grupper over 12 personer. Hvis datoen er længere fremme, end tidsbestillingen rækker, kontaktes vores sekretariat.
OBS! OBS! OBS!
Det er ikke længere muligt at købe greenfee kuponer til kr. 175,- i klubberne som hidtil.
Disse kan udelukkende købes via hotelpakker gennem Bandholm HotelHotel SøparkHotel FalsterHotel LiselundThe Cottage og Radstedhus B&B samt Business Lolland-Falster.
Tryk på det hotel du ønsker at benytte, for at komme til deres hjemmeside.
Konceptet er det samme, nemlig køb af minimum 2 green fee pr. person til 2 forskellige baner.
Se golfannoncer her: Annonce 1  og Annonce 2

Priser 2018

Tidspunkt Green fee pris (dagspris)
Alle hverdage DKK 300,-
Weekend og helligdage DKK 350,-
Juniorer – hverdage DKK 150,-
Juniorer – helligdage DKK 175,-

Tilbud: Køb 5 green fee billetter – betal for 4. Gælder ikke fleksmedlemmer. (Er markeret med et F efter medlemsnr. på tidsbestillingen)
Prisen er kr. 1.200,- (hverdagsprisen) men der må også spilles i weekender og på helligdage.
Dette tilbud er personligt og kan ikke kombineres med andre rabatter.