Alle gæster der er i besiddelse af gyldigt medlemskort (DGU) og medlem af en golfklub er meget velkomne.

Spilleren skal logge sig ind på standeren, som er placeret til venstre for indgangen.
Derefter kommer der et betalingsmodul og efterfølgende udskrives scorekort med bagtag.
DGU-kort skal forevises på forlangende.
Hver spiller skal have sin egen bag.
Baneservice forefindes.
Buggies skal køres af personer over 18.

Vi modtager gæster med Golfhäftekortet.

Som noget nyt kan vi tilbyde Golfhæfte plustider på følgende dage:

Tirsdag og Onsdag fra kl. 13:00 – 15:50

Fredag og søndag hele dagen.

Det er tilladt at have hund med på golfrunden, den skal bare være i snor og eventuelle efterladenskaber skal fjernes.

Er du sulten?

Vi er behjælpelige med at bestille smørrebrød/sanwich (sandwich 20223), så det står klar i klubhuset, enten inden I går ud og spiller eller når I er færdige med at spille, da vi ikke har køkken/restaurant.
Mht. mad samarbejder vi med Golffunpark, Schou’s Kødcenter, Hotel Falster, da de samtidig er sponsorer i vores klub.
Af praktiske årsager, er det nemmere at organisere leverering af mad til klubhuset jo før det bliver bestilt.
Du er også velkommen til at nyde din medbragte mad, dog skal drikkevarer, der nydes i eller omkring klubhuset, købes i klubben.
Vi har automater med kolde drikkevarer, samt som selvbetjening:
Øl/vand, vin og kaffe.

Klubben har greenfee aftaler med følgende klubber:

(Gælder ikke Fleksmedlemmer)
Golfklubben Maribo Sø
Golfklubben Storstrømmen
Halsted Kloster Golfklub
Falster Golfklub
Møn Golfklub

Greenfee er 50% af gældende pris ved spil på hinandens baner.

Vallø Golf giver rabat på 100,- kr. ved køb af greenfee på 18 huls banen i perioden 1/4 – 31/10. Tilsvarende gives fuldtidsmedlemmer fra Vallø Golf samme rabat ved spil på MGK 18 huls bane.

Der er mulighed for tidsbestilling ved grupper over 12 personer. Hvis datoen er længere fremme, end tidsbestillingen rækker, kontaktes vores sekretariat.

Priser 2023

Tidspunkt Greenfee pris pr. runde
Alle dage DKK 400,-
Alle dage efter kl. 14:00 DKK 300,-
Juniorer – alle dage DKK 200,-

Betaling af greenfee kan også ske via vores MobilePay nr.: 52 379

Tilbud: Køb 5 green fee billetter – betal for 4. Eller køb 10 og betal for 7! Gælder også fleksmedlemmer. (Er markeret med et F efter medlemsnr. på tidsbestillingen)
Billetterne kan benyttes alle dage.

Gæsterabatordning:

Tag en gæst med og få 100,- rabat på greenfee. Gælder for 1A-medlemmer.

DGU aftale:

Ifølge èn betalende voksen kan op til tre juniorer spille gratis (3 for 1)