Alle gæster der er i besiddelse af gyldigt medlemskort (DGU) og medlem af en golfklub er meget velkomne.

Spilleren skal logge sig ind på standeren ved siden af shoppen.
Derefter kommer der et betalingsmodul og efterfølgende udskrives scorekort med bagtag.
DGU-kort skal forevises på forlangende.
Hver spiller skal have sin egen bag.
Baneservice forefindes.
Buggies skal køres af personer over 18.

Vi modtager gæster med Golfhäftekortet.

Som noget nyt kan vi tilbyde Golfhæfte plustider på følgende dage:

Tirsdag til Onsdag fra kl. 13:00 – 15:50

Fredag fra kl. 07:00-08:50 og igen kl. 13:00-14:50

Søndagen er hele dagen med plustider.

Det er tilladt at have hund med på golfrunden, den skal bare være i snor og eventuelle efterladenskaber skal fjernes.

Er du sulten?

Vi er behjælpelige med at bestille smørrebrød, så det står klar i klubhuset, enten inden I går ud og spiller eller når I er færdige med at spille, da vi ikke har køkken/restaurant.
Mht. mad samarbejder vi med, Horbelev hallen, Schou’s Kødcenter, Hotel Falster, da de samtidig er sponsorer i vores klub.
Af praktiske årsager, er det nemmere at organisere leverering af mad til klubhuset jo før det bliver bestilt.
Du er også velkommen til at nyde din medbragte mad, dog skal drikkevarer, der nydes i eller omkring klubhuset, købes i klubben.
Vi har automater med kolde drikkevarer, samt som selvbetjening:
Øl/vand, vin og kaffe.

[/grid_6]

Klubben har green fee aftaler med

(Gælder ikke Fleksmedlemmer)
Golfklubben Maribo Sø
Golfklubben Storstrømmen
Halsted Kloster Golfklub
Falster Golfklub
Møn Golfklub

Green-fee er 50% af gældende takst ved spil på hinandens baner.
Der er mulighed for tidsbestilling ved grupper over 12 personer. Hvis datoen er længere fremme, end tidsbestillingen rækker, kontaktes vores sekretariat.
OBS! OBS! OBS!
Det er ikke længere muligt at købe greenfee kuponer til kr. 175,- i klubberne som hidtil.
Disse kan udelukkende købes via hotelpakker gennem Bandholm HotelHotel SøparkHotel FalsterHotel LiselundThe Cottage og Radstedhus B&B samt Business Lolland-Falster.
Tryk på det hotel du ønsker at benytte, for at komme til deres hjemmeside.
Konceptet er det samme, nemlig køb af minimum 2 green fee pr. person til 2 forskellige baner.
Se golfannoncer her: Annonce 1  og Annonce 2

Priser 2020

Tidspunkt Green fee pris
Alle hverdage DKK 350,-
Weekend og helligdage DKK 380,-
Juniorer – hverdage DKK 175,-
Juniorer – helligdage DKK 190,-

Der kan bruges til betaling af greenfee vores mobilpay nr.: 52379

Tilbud: Køb 5 green fee billetter – betal for 4. Gælder ikke fleksmedlemmer. (Er markeret med et F efter medlemsnr. på tidsbestillingen)
Prisen er kr. 1.400,- (hverdagsprisen) men der må også spilles i weekender og på helligdage.

DGU aftale:

Max 3 junior i følge med 1 voksen spiler gratis.