Regionsgolf 2018

Regionsgolf 2018.

Så er alle puljekampe spillet, og Marielyst har klaret sig godt med tre 2. pladser og to 3. pladser.

Starten på turneringen blev noget besværlig, da der efter datoerne for den enkelte kamp var lagt fast, blev der fra Maribo trukket to hold. I samme pulje trak Ishøj også et hold, så vi fik en ny pulje for D-holdet, det betød at vi måtte tilpasse hjemmekampe til de i puljen fastsatte dage. Og holdet fik tre lange turer til Hovedstadsområdet.

Det er mit indtryk, at dem der har deltaget har været glade for det og at det ikke har været for besværligt at stille hold. Jeg håber, at alle vil deltage til næste år.

Sammen med holdkaptajnerne vil jeg i løbet af efteråret afholde et evalueringsmøde, hvor vi kan drøfte de emner der er, det kunne være om vi er i de rigtige puljer og starttider mm.

Den 15. september holder vi afslutning for alle deltagere, tilmeldingen kommer på golfbox i sidste halvdel af juli. Jeg håber så mange som muligt vil deltage i en hyggematch med efterfølgende grill. Det vil blive noget lignende som sidste år.

Resultatet for det enkelte hold blev som følger.:

B-holdet nr. 3 af 4 hold.

C-holdet nr. 2 af 3 hold.

D-holdet nr. 2 af 4 hold.

VB-holdet nr. 3 af 4 hold.

SVB-holder nr. 2 af 3 hold.

Det betyder at klubben ikke har hold med i slutspillet, men i nogle af rækkerne var der kun én tabt at fem kampe der var afgørende for førstepladsen.

Afslutningsvis vil jeg takke holdkaptajnerne for deres indsats for holdene, og klubben for støtten til regionsgolf.

 

Alf Fabiansson
Klubkoordinator

 

Et tilbud til alle klubbens medlemmer, der opfylder tre betingelser: er fyldt 21 år i 2018, har et EGA handicap og ikke er fleks medlem.

Det er en turnering, der afvikles i maj og juni måned, hvor der deltager 4 hold fra forskellige klubber. Der er 6 spillere, 2 damer og 4 herrer på holdet. Man møder de 3 andre hold både på ude- og hjemmebane. Når kampen er spillet, er der fællesspisning (for egen regning 50-100 kr.).

Der spilles hulspil uden handicap, dvs. den spiller, der bruger færrest slag på et hul vinder hullet, den spiller, der vinder flest huller vinder kampen og giver dermed point til holdet.

Marielyst Golf Klub har tilmeldt 6 hold, hvor der er forskellige kriterier, der skal opfyldes, og holdet styres af en holdkaptajn, som sætter holdet og er ansvarlig for afviklingen af holdets turnering.

Er du interesseret i at være med, kan du kontakte den kaptajn, der har det hold, hvor du passer ind, da der kan være flere deltagere, end der er pladser på holdet, så hvor mange kampe du evt. kommer til at spille, afgør holdkaptajnen.

Sidst på sæsonen holder vi en fælles afslutning for alle Regionsgolfholdene, det kan være en match med spisning, eller hvad der nu kan findes på. Vi spiller i afdeling øst.

Du kan finde flere oplysninger om Regionsgolf på hjemmesiden.

rgd.dk

Mvh Alf Fabiansson

Klubkoordinator

B-rækken hcp. 11,5 – 18,4 C-rækken hcp 18,5 – 26,4 D-rækken hcp 26,5 – Veteran B, 60 år senest 31.12.2018 V+70, 70 år senest 31.12.2018
Kaptajn:
Erik Nordahl- Pedersen
erik.nordahl@privat.dk
Kaptajn:
Alf Fabiansson
fabiansson@gmail.com
Kaptajn:
Per Dorph-Jensen
dorphjensenper@gmail.com
Kaptajn:
Mogens Hemmingsen
mogenshemmingsen@gmail.com
Kaptajn:
Bente Olsen
jobo@os.dk