Regionsgolf 2018

Et tilbud til alle klubbens medlemmer, der opfylder tre betingelser: er fyldt 21 år i 2018, har et EGA handicap og ikke er fleks medlem.

Det er en turnering, der afvikles i maj og juni måned, hvor der deltager 4 hold fra forskellige klubber. Der er 6 spillere, 2 damer og 4 herrer på holdet. Man møder de 3 andre hold både på ude- og hjemmebane. Når kampen er spillet, er der fællesspisning (for egen regning 50-100 kr.).

Der spilles hulspil uden handicap, dvs. den spiller, der bruger færrest slag på et hul vinder hullet, den spiller, der vinder flest huller vinder kampen og giver dermed point til holdet.

Marielyst Golf Klub har tilmeldt 6 hold, hvor der er forskellige kriterier, der skal opfyldes, og holdet styres af en holdkaptajn, som sætter holdet og er ansvarlig for afviklingen af holdets turnering.

Er du interesseret i at være med, kan du kontakte den kaptajn, der har det hold, hvor du passer ind, da der kan være flere deltagere, end der er pladser på holdet, så hvor mange kampe du evt. kommer til at spille, afgør holdkaptajnen.

Sidst på sæsonen holder vi en fælles afslutning for alle Regionsgolfholdene, det kan være en match med spisning, eller hvad der nu kan findes på. Vi spiller i afdeling øst.

Du kan finde flere oplysninger om Regionsgolf på hjemmesiden.

rgd.dk

Mvh Alf Fabiansson

Klubkoordinator

B-rækken hcp. 11,5 – 18,4 C-rækken hcp 18,5 – 26,4 D-rækken hcp 26,5 – Veteran B, 60 år senest 31.12.2018 V+70, 70 år senest 31.12.2018