Sommerparturnering

Sommerparturnering 2022:

Sommerpar-turnering 2022

Sommerparturneringen

Sommerparturneringen er for MGK’s medlemmer og spilles som foursome (hulspil).

Tilmelding

Tilmelding kan ske som enkeltperson, som par m/k og par af samme køn. Matchfee pr. person er 200,- kr.

Alle spillere skal tilmelde sig i Golfbox.

Tilmeldingsfristen

Tilmeldingsfristen er den 17. april 2022 kl. 16. Den 30. april 2022 hænger spillelisterne samt yderligere information på opslagstavlen.

Puljekampene spilles fra den 1.  maj til den 20. september 2022.

Minimum antal tilmeldte

Minimum antal tilmeldte for turneringens gennemførelse er 48 deltagere.

Rækkerne

Alle par spiller en match i maj md. (og ikke som tidligere i puljer)
Vinderen går videre til gul-række – taber går videre til rød-række og spiller i juni md.
Vindere og tabere i gul og rød række går videre til 4 rækker (gul, rød, blå og grøn) og spiller i juli md.
Vindere i de 4 rækker spiller igen i august md. Tabere spiller igen ved finaleafslutningen den 24. sep. 2022

Festlig finaleafslutning

Festlig finaleafslutning er lørdag den 24. september 2022. Finalisterne i hver række afvikler deres finale. Alle øvrige spiller en parmatch og er klar til at heppe på finalisterne, når de kommer ind.

Efterfølgende bliver der præmieoverrækkelse og spisning i klubhuset. Turneringsudvalget sørger for maden, som er inkluderet i matchfeen. Drikkevarer købes i klubben.

Turneringsudvalget
Bjarne