Sommerparturnering

Sommerparturnering 2021:

Sommerpar turnering 2021

Sommerparturneringen

Sommerparturneringen er for MGK’s medlemmer og spilles som foursome (hulspil).

Tilmelding

Tilmelding kan ske som enkeltperson, som par m/k og par af samme køn. Matchfee pr. person er 150,- kr.

Alle spillere skal tilmelde sig i Golfbox.

Tilmeldingsfristen

Tilmeldingsfristen er den 15. april 2021 kl. 16. Den 22. april 2021 hænger spillelisterne samt yderligere information på opslagstavlen.

Puljekampene spilles fra den 1.  maj til den 21. september 2021.

Minimum antal tilmeldte

Minimum antal tilmeldte for turneringens gennemførelse er 48 deltagere.

Rækkerne

Alle par spiller en match i maj md. (og ikke som tidligere i puljer)
Vinderen går videre til A-række – taber går videre til B-række.
Her spiller alle en match – vinder går videre – taber er ude og spiller først igen ved finaleafslutningen 25. september

Festlig finaleafslutning

Festlig finaleafslutning er lørdag den 25. september 2021. Finalisterne i hver række afvikler deres finale. Alle øvrige spiller en parmatch og er klar til at heppe på finalisterne, når de kommer ind.

Efterfølgende bliver der præmieoverrækkelse og spisning i klubhuset. Turneringsudvalget sørger for maden, som er inkluderet i matchfeen. Drikkevarer købes i klubben.

Turneringsudvalget
Bjarne