Sommerparturnering

Tilmeld dig/jer til Sommerparturneringen

Sommerparturnering 2018

Sommerparturneringen

Sommerparturneringen er for MGK’s medlemmer og spilles som foursome (hulspil).

Tilmelding

Tilmelding kan ske som enkeltperson, som par m/k og par af samme køn. Matchfee pr. person er 125 kr.

Alle spillere skal tilmelde sig i Golfbox.

Tilmeldingsfristen

Tilmeldingsfristen er den 18. april kl. 16. Den 21. april hænger spillelisterne samt yderligere information på opslagstavlen.

Puljekampene spilles fra den 1. maj til den 23. september.

Minimum antal tilmeldte

Minimum antal tilmeldte for turneringens gennemførelse er 48 deltagere.

Rækkerne

Rækkerne sammensættes med 2 puljer i hver række. Hver pulje består af min. 4 par, dvs. at alle par får 3 matcher. Det bedste par fra hver pulje går direkte videre til finalen.

Festlig finaleafslutning

Festlig finaleafslutning er lørdag den 29. september. Finalisterne i hver række afvikler deres finale. Alle øvrige spiller en parmatch og er klar til at heppe på finalisterne, når de kommer ind.

Efterfølgende bliver der præmieoverrækkelse og spisning i klubhuset. Turneringsudvalget sørger for maden, som er inkluderet i matchfeen. Drikkevarer købes i klubben.

Turneringsudvalget
Eigil og Hans