Medlemsforum

Her kan man indsende oplevelser og små historier. (Gerne med billeder).

1. Forslag og kritik
  2. Erfaringer (f.eks. rejsemuligheder andre kunne have glæde af)
  3. Artikler

Indlæg sendes til: peo@live.dk

Hej medlemmer i Marielyst Golfklub

Ved ikke lige hvordan jeg skal sige det – når man nu er et nyt medlem i klubben.

Men nu kommer det:

Jeg var ude og træne lidt i dag – tirsdag den 28. maj. Vejret viste sig heldigvis fra den gode side – kun lidt vind.

Men da jeg nåede til green på hul 9, kunne jeg næsten ikke lade være med at bande og svovle.

Hvorfor?

Jo – inden for ca. 4 meter fra hullet, kunne jeg rette mindst 8 nedslagsmærker op – har taget nogle billeder – ikke dem alle.

Det er lidt træls – mildt sagt – at skulle rette disse nedslagsmærker op – for hvad med dem, som jeg ikke gad at rette op – de sætter sig som små sår i græsset.

Jeg vil med denne meddelelse stærkt opfordre til, at man lige kigger ordentligt efter, om man har lavet et nedslagsmærke på green, når man er kommet op på den.

Dette er også til stor hjælp for greenkeeperne, som gør et dejligt stort stykke arbejde med at holde banen i flot stand.

Hans Christian Nielsen

Medlemsnr. 118-1957