Medlemsforum

Policy for brug og drift af

MEDLEMSFORUM

Medlemsforum på klubbens hjemmeside er som navnet siger et forum for klubbens medlemmer, hvor man kan indsende personlige oplevelser, små historier, forslag og kritik, ros, erfaringer m.v.

Opslag besvares normalt ikke på medlemsforum men sendes af sekretariatet – afhængig af emnernes indhold og karakter – til relevante bestyrelsesmedlemmer og/eller udvalgsformænd, der så kan vælge at besvare opslaget direkte på mail til det medlem, der har lagt opslaget op på medlemsforum.

Opslag på medlemsforum fjernes igen, når opslaget ikke længere skønnes at have relevans eller er besvaret af det bestyrelsesmedlem/udvalg opslagets indhold var rettet mod.

Opslag af mere generel karakter fjernes normalt fra medlemsforum efter ca. 14 dage, eller når nyt opslag med nyt emne lægges op.

Emner der ønskes besvaret af klubbens bestyrelse kan naturligvis altid sendes direkte til relevant medlem af bestyrelsen og/eller udvalg.

Her kan man indsende oplevelser og små historier. (Gerne med billeder).

1. Forslag og kritik
  2. Erfaringer (f.eks. rejsemuligheder andre kunne have glæde af)
  3. Artikler

Indlæg sendes til: sekretariatet@marielystgolfklub.dk

Marielyst den 20. juni 2022

Hvor er det dog trist at opleve, at vores bunker ikke er blevet revet Fredag morgen op til så stor en golf weekend for Marielyst golfklub.  3 Regionshold har match Fredag,  4 div og Kvalifikation rækken Lørdag og Kvalifikation rækken igen Søndag, samt mange greenfee gæster.
Det gør lidt ondt at se at man ikke prioriterer så vigtig en ting når nu de ikke har været revet i en uge.. øv øv   Og samtidige har man valgt igen at tømme kasserne med opsamlings græsset fra greenen uhensigtsmæssigt, bla. lige til venstre for greenen på hul 11.  Synd for de 2 spille der landet i den bunke. Svært at lave indspil nå man ligge i sådan en bunke græs.
Man føler at hjertet/hjernen ikke helt er med hos de ansvarlige. Som man siger når man spiller “der er plads til forbedring

René