Gæster

Check Golfbox for arrangementer og banelukninger.

Følg venligst vore ordensforskrifter!

Autocampere / Campingvogne m.m.

Autocampere og campingvogne m.m

[/grid_6]

Bestil en sandwich

som kan nydes efter din golfrunde, der er følgende slags at vælge imellem Sandwich

Få fat i en fra Sekretariatet inden kl. 10:00 på selve dagen eller bestil via e-mail sekretariatet@marielystgolfklub.dk op til en uge før i kommer til vores dejlige bane.

Gæster er altid velkomne på vores dejlige bane.

GOLF & GO’NAT

Lolland-Falsters 5 golfbaner samarbejder tæt med 5 individuelle overnatningssteder om at tilbyde attraktive golfophold, hvor du som gæst selv kan bestemme hvor du vil bo og spille. Du booker direkte hos overnatningsstederne. Tilbuddene inkluderer enten 2 eller 3 Greenfee til spil på Maribo Sø Golfklub, Golfklubben Storstrømmen, Marielyst Golfklub, Halsted Kloster Golfklub og Falster Golfklub.
Læse mere her

Fokus på Golf & Go’nat – Video fra Golfmagasinet
Golfmagasinet sætter fokus på Golf og Go’nat, filmen er optaget i sensommeren 2017. Falster Golfklub er selvfølgelig repræsenteret i filmen, for den travle kan der spoles frem til 21.20 minutter i filmen. Link til video fra Golfmagasinet

De 8 individuelle overnatningssteder