Protræner

Siden 1. april 2006 har Marielyst Golf Klub haft Harry Thomson som Protræner.
De sidste 10 år har han arbejdet i Danmark, senest i Smørum.

Harry Thomson
PGA Golf Professional
Mobil: 27 31 62 94
E-mail: harry.pgagolf.thomson@hotmail.co.uk

Harry´s aftalebog ligger fremme på skranken i klubhuset ved betalingsterminalen.
Alle er velkommen til at bestille en lektion, medlemmer som gæster.

Harry kommer fra Skotland

Han startede som assisterende Pro på det velkendte hjemsted for British Open Championship, Royal Troon Golf Club i Skotland.
I løbet af sin karriere har han været så heldig at have haft lejlighed til at arbejde på nogle velkendte og respekterede golfklubber i 8 forskellige lande og har arbejdet sammen med to tidligere EuropaTour spillere, hvoraf en var Ryder Cup spiller.
Et af de lande, der mindst forbindes med golf er Tyrkiet, men Harry har tidligere arbejdet der på den nationale golfklub som golfleder og vil fortsætte med at arrangere golfrejser for alle golfere, som ønsker at komme væk og få noget varmt solskin og spille på smukke golfbaner i løbet af de kolde vintermåneder.
På undervisningssiden skylder Harry en masse af sine enkle, men effektive undervisningsfærdigheder til sin tidligere chef Mr. John Jacobs, som var nationaltræner for mange lande i 60’erne, og som nu er præsident for British PGA.

I løbet af sæsonen vil der være forskellige træningstilbud til medlemmer af MGK og gæster, som ikke bare vil forbedre jeres golf, men også vise at ”Golf er for alle” og for at forbedre dit swing og have det sjovere på golfbanen, behøver du ikke at begynde helt forfra. Det vil Harry vise dig, når du booker dine træningslektioner.