Golfregler

Her linkes direkte til

DGU’s side om regler på :
Golf.dk
Læs om Handicap og handicapregler.

Du kan også vælge at se en sammenskrevet kortere version af EGA handicapsystemet

Regler spørgsmål

Her kan sendes spørgsmål – gerne ud fra aktuelle oplevelser.
Selvfølgelig kan man også stille mere generelle spørgsmål.
Funktionen varetages af Helene Toppenberg, der også vil komme med egne indlæg.

Spørgsmål sendes til: gk118@mail.dk

“Pas på banens hulkanter

Det er nu tilladt at putte med flaget i. Det sparer tid på greenen, men det giver også nogle flossede hulkanter, når spilleren forsøger at få sin bold op igen med flagstangen i hullet. Følg derfor venligst disse råd, når du næste gang skal “fiske” din bold op af hullet efter et vellykket put på greenen:

– Hvis du bruger en boldopsamler på dit puttergrip, så tag flaget op først. Der er ikke plads til både flagstang, puttergrip og bold.

– Hvis du har handske på den ene hånd, så saml bolden op med hånden UDEN handske – og mellem to fingre.

– Brug IKKE flagstangen til at “trække” bolden/boldene op med.

– Der er plads til flere bolde i hullet, så vent med at samle op, til alle spillere har puttet ud.

– Hvis der er forskellige ønsker om flaget skal være i eller oppe, når der puttes, så lad de der ønsker at putte med flaget i putte færdig først – tag flaget op – og put færdig uden flag. Herved undgår at flaget skal op og i flere gange.