Regionsgolf 2017

Info om Regionsgolf for året 2017

Det er en turnering, der afvikles i maj og juni måned, hvor der deltager 4 hold fra forskellige klubber, der er 6 spillere, 2 damer og 4 herrer på holdet. Man møder de 3 andre hold både på ude og hjemmebane. Når kampen er spillet, er der fællesspisning (for egen regning 50-100 kr.).

Der spilles hulspil uden handicap, dvs. den spiller der bruger færrest slag på et hul vinder hullet, den spiller der vinder flest huller vinder kampen og giver dermed point til holdet.

Marielyst Golf Klub har tilmeldt 6 hold, hvor der er forskellige kriterier, der skal opfyldes, og holdet styres af en holdkaptajn, som sætter holdet og er ansvarlig for afviklingen af holdets turnering.

Er du interesseret i at være med, kan du kontakte den kaptajn, der har det hold, hvor du passer ind. Da der kan være flere deltagere end der er pladser på holdet, så hvor mange kampe du evt. kommer til at spille afgør hold kaptajnen.

Sidst på sæsonen holder vi en fælles afslutning for alle Regions golf holdene, det kan være en match med spisning, eller hvad der nu kan findes på.

Du kan finde flere oplysninger om Regionsgolf på hjemmesiden.

rgd.dk

Mvh Alf Fabiansson

Klubkoordinator

A-Rækken Hcp 4,5 – 11,4 B-Rækken Hcp 11,5 – 18,4 C-Rækken Hcp 18,5 – 26,4 D-Rækken Hcp 26,5 – Veteran B 60 år senest 31.12.2017 V+70 70 år senest 31.12.2017
Kaptajn:
Siff Nielsen siff.nielsen13@gmail.com
Kaptajn:
Erik Nordahl- Pedersen erik.nordahl@privat.dk
Kaptajn:
Alf Fabiansson fabiansson@gmail.com
Kaptajn:
Kaare Andreasen kca@privat.dk
Kaptajn:
Mogens Hemmingsen mogenshemmingsen@gmail.com
Kaptajn:
Bente Olsen jobo@os.dk

 

Resultater 2017

Turneringen er for Marielysts vedkommende færdigspillet med følgende resultater for de 5 deltagende hold.

De enkelte hold består af 4 herrer og 2 damer, disse vælges ud af en bruttotrup, der består af ca. det dobbelte antal spillere. De enkelte hold opfylder forskellige kriterier som alder eller hcp.

Der spilles en hulspilsmatch mod de øvrige hold i puljen på både ude og hjemmebane, i hver match spilles der om 11 point, en vundet match giver 2 point og en uafgjort 1.

Det har for Marielysts hold givet følgende resultater.

 

Det samlede resultat for klubben er vel rimeligt, men kan gøres bedre.

For dem der ikke ved noget om regionsgolf, vil jeg beskrive forløbet af en ude kamp.

Man aftaler, hvem der skal køre og hvornår man skal mødes. Når man ankommer, er der tid til kaffe og udslag på driving range. Man får hilst på sin modstander og holdet. Når matchen er i gang, er det kutyme, at få forklaring af hulforløbet af modstanderen (de kender jo banen), så om man bruger 4 eller 9 slag på hullet er ligegyldigt, bare modstanderen bruger flere, for så er huldet vundet. Når man har vundet flere huller, end modstanderen kan nå, er matchen vundet.

Når alle 5 matcher er spillet, er det normalt, at der er fællesspisning for egen regning (ca. 75 kr.) og værtsklubben giver en øl eller vand. Derefter går turen hjemad, og det er ca. 6 timer efter, vi startede hjemmefra.

Jeg håber, at vi ses igen i 2018, også nye spillere er velkomne.

Afslutningsdag for deltagerne i 2017.

Den 02.09.2017 kl.: 13.00 holder vi en afslutningsturnering, det vil blive med hulspil i foursome.
Der bliver tilmelding på golfboks i løbet af næste uge.

Mvh
Alf Fabiansson
Klubkoordinator
05.07.2017

Super Veteran (over 70 år) Veteran B-rækken (over 60 år) D-Rækken (Hcp > 26,5) C-Rækken (Hcp > 18,5) B-Rækken (Hcp > 11,5)
nr. 3 i puljen nr. 2 i puljen nr. 4 i puljen nr. 4 i puljen nr. 3 i puljen