Marielyst Open 2021

Ingen kørte

hjem med bilen

En Renault Clio til en værdi af 150.000 kr. fra Lumby Biler var udsat som præmie, hvis det lykkedes for en af spillerne i Marielyst Open at slå et hole-in-one på hul 11.  Det sket imidlertid ikke for nogen af de 68 deltagere i golfturneringen. Tættest på kom en spiller med tre meter.

Turneringen var inddelt i 3 rækker, hvor de bedste i A rækken spillede netto slagspil. Her vandt Peter Buhl Skjold, Maribo Sø Golf Klub med 70 nettoslag, nr. 2 Carsten Eichild,Maribo med 72 slag, nr. 3 John Olsen, Falster Golfklub med 73 slag.

I B rækken hvor der blev spillet efter stablefordsystemet vandt Bente Olsen, Marielyst med 39 point foran Elisabeth Thorbjørnsen, Marielyst med 38 point. Nummer 3 Peter Paul Olsen, Marielyst også 38 point.

C Rækken blev vundet af Inge Lis Nielsen, Marielyst med 42 point, nr. 2 John Larsen Marielyst, med 41 point, nr. 3 Camilla Borchersen Lindquist, Marielyst med 40 point, nr. 4 Morten Hemmingsen, Marielyst 39 point, nr. 5 Inger Halling Nielsen, Marielyst 39 point, nr. 6 Vivian Petterson, Marielyst, 38 point, nr. 7 Tom Werlin Hansen, Marielyst, 37 point.

Tættest på hul

hul 2; herrer: Martin W. Børresen, Maribo 10,87 meter