Salg af Golfhæftet

Kære medlem,

Nu er det (snart) jul igen og nu er det (snart) jul igen …………………                                                                                                                                     Golfsæsonen 2018 kan vi snart lægge på hylden og begynde at glæde os til 2019. Der er mange som starter sin golfsæson tidligt, når man vender næsen mod solen og tager en tur til udlandet i begyndelsen af året. Golfhæftet kan bruges i 12 andre lande, så det er ypperligt at have Golfhæftet med sig og spille til halv greenfee på over 950 baner. Men der kommer også en ny sæson hjemme og har man Golfhæftet fra start, så når man at spille flere runder til halv greenfee.

Endnu flere runder til halv greenfee kan du spille, hvis du lægger PLUS til dit kort!

Vi har allerede Golfhæftet 2019 til salg i klubben – og med et godt tilbud!

Når du køber to stk. Golfhæftet 2019 får du en gave i købet. Du kan vælge mellem en golfhandske, et håndklæde eller et par strømper. Så har du en ekstra julegave at glæde dig selv, eller nogen anden, med!         Køber du Golfhæftet inkl. PLUS så har du mulighed for at spille så meget du vil til halv greenfee på de baner og tider, som publiceres på www.golfhaftet.com eller i Golfhæftets App. Du kan se tiderne 14 dage frem.

Golfhæftet 2019 koster 450 kr.

Inklusive PLUS 649 kr.

Tilbuddet gælder i perioden 25/10-31/12 2018.

STØT DIN KLUB – KØB GOLFHÆFTET HER

Marielyst Golf Klub