Pinsematch 2021

70 morgenfriske deltog

i årets pinsematch

Trods frisk til hård vestenvind var humøret højt hos spillerne, som deltog i årets pinsematch med Vintjenesten som sponsor.

Pinsesolen var for længst stået op, da turneringen startede kl 07,00. Vejrguderne havde bestemt sig or at lukke af for regnen mens, der blev spillet. Kun vinden kunne drille lidt. Der var 70 spillere med i turneringen, som blev afviklet som parmatch.

I A-rækken var Elisabeth og Hans Henrik Thorbørnsen bedst med 39 points. Janne Dalsteen og Rene Christoffersen blev nr. 2 med 37 points. Jane Margot og Peter Bojsen nr. 3 ligeledes 37 points.

Henrik og Inga Holm vandt B-rækken med 37 points. På 2. pladsen med samme score Ib Aage Hansen og Linnea Bach Hansen. Nr. 3: Rikke Von Benzon Hollesen og Allan Olsen 36 points

Nærmest hul på hul 8 Søren Nielsen 2,5 meter. På hul 11: Kurt Ibsen 10,24 meter

Efter matchen og præmieoverrækkelse var der morgenmad på den overdækkede terrrasse,hvor også siderne var trukket for i dagens vindanledning.