Klubmesterskaberne i hulspil 2020

Meget stor jævnbyrdighed ved klubmesterskaberne i hulspil

Finalerne ved årets klubmesterskaber i hulspil var præget af stor jævnbyrdighed. Mesterskabet i flere rækker blev først afgjort på de allersidste huller. I to af rækkerne var det først på 18. hul matchen var slut.

I mændenes seniorrække sluttede kampen mellem den forsvarende mester Thomas Rasmussen og Casper Olsen dog på 17. hul, hvor Casper afgjorde kampen til sin fordel.

Hos damerne var det endnu mere jævnbyrdigt før det hele var slut på 18. hul. Det vandt Lotte Holm over Siff Nielsen og dermed også mesterskabet. Ved slagspilsmesterskabet for nylig var Siff Nielsen bedst foran Lotte Holm. Det blev altså en lille byttehandel mellem de to rivaler.

Mændenes veteranrække blev også først afgjort på 18. hul. Bent Mouritzen vandt hullet og også matchen over Ole Juul. Bent Mouritzen sikrede sig ligeledes mesterskabet i slagspil og blev altså dobbelt klubmester.

Kun i veteranrækken for kvinder sluttede finalen lidt tidligere Den mangeårige klubmester Bente Olsen viste klassen i slutkampen mod Linda Nielsen, som blev slået 5-3.