Historisk søndag

To kvindelige klubmedlemmer i Marielyst Golf Klub skrev klubhistorie, da de fik hole-in-one på samme dag. Det er nemlig aldrig sket tidligere at to spillere fra klubben har præsteret det samme dag.

Søndag den 11. juli slog Anett Larsen bolden i direkte i hul på hul 11 og Elsebeth Dalby gjorde det på hul 14.

For 74 årige Anett Larsen, der har spillet golf i 17 år, var det anden gang, hun slog et hole-in-one. Første gang var for 5 år siden på hul 2.

Hun har 22,6 i handicap og brugte driveren.

60 årige Elsebeth Dalby var ude i en trebold med sin bror Mogens Hemmingsen og Alf Fabiansson. På klubbens signaturhul nummer 14 brugte hun sin fairway kølle på de 135 meter ,og det gav bonus. Elsebeth har spillet golf i 5 år og har handicap 24,3.

Med de to sidtste hole-in -one er vi nu oppe på 7 i dette kalenderår. Det første blev slået den 29. maj af Tom Werlin Hansen på hul 8