Hårfin afgørelse i Marielyst Open

Thomas Rasmussen fra Marielyst Golf Klub vandt mesterrækken i året Marielyst Open efter en hårfin afgørelse både Thomas og Maribo s professionelle træner Jeremy Twitchett opnåede hver 78 bruttoslag, men Thomas var bedst på udvalgte huller, som var udpeget på forhånd.

Claus Vejsager fra Værebro Golf Klub blev nummer 3 med 79 slag.

I den næstbedste række A-rækken blev der spillet nettoslagspil. Bent Bednars fra Marielyst vandt med 72 slag foran Ib Franch Jørgensen 73 slag. Anders Simonsen nr. 3 med 75 slag.

I de to øvrige rækker blev der spillet stableford. I B-rækken scorede de tre første alle 38 points, men også her måtte man ty til golfbox udvalgte huller for at finde afgørelsen. Rene Christoffersen blev nr. 1 foran Peter Rasmussen og nr. 3 Ingelise Bak.

Mona Skatholm vandt suverænt C-rækken med 41 points foran Gitte Topp med 36 points. Lis Stenbæk Petersen nr. 3 med 33 points.

I alt 72 spillere deltog i Marielyst Open