Foredrag med Søren Kjeldsen

Kære klubmedlemmer.

Søndag den 2. juni 2019 afviklede Marielyst Golf Klub den årlige match til fordel for kræftens bekæmpelse ”Slå et slag for kuglerne”

Det blev en stor succes med opbakning fra flere end 124 spillere, sponsorer og enkeltpersoner.

Marielyst Golfklub var på landsplan den klub der bidrog mest til kræftens bekæmpelses indsamling og vandt i den forbindelse et foredrag med Søren Kjeldsen.

Den 19. februar då., kl. 19.30 vil Søren Kjeldsen gæste Marielyst Golf Klub og fortælle om et liv som professionel golfspiller, herunder europature og anekdoter fra golfsportens verden.

Skulle vi blive flere end klubhuset kan rumme er indgået aftale om, at arrangementet flyttes til Pensionisthøjskolen.

Der er en deltagerbegrænsning på 200

Efter tilmeldelsesfristens udløb, vil tilgå nærmere om lokalitet for foredragets afholdelse.

Tilmeldelsesfrist på Golfbox er 11. februar då.

Bedste hilsner

Marielyst Golf Klub