Afslutningsmatch i Kaninklubben

Kaninerne har fået afviklet årets afslutningsmatch. Gerner Abildtrup hjælper i Kaninklubben fortæller:

”Igennem sæsonen har der været pænt besøg af årets nye kaniner og også sidste års kaniner, der kan deltage, når deres handicap er 45 eller mere

Årets match havde 10 kaniner og 9 hjælpere som gik ud på Pay and Play banen fordelt med kaniner og hjælpere på de forskellige huller. Hjælperne assisterer med god etik på banen, mens klubbens træner Harry Thomson forestår træningen af kaninerne.

Der var præmier til de tre bedste kaniner. Annelise Lind vandt med 23 points, Karsten Vinther blev nummer 2 og Henrik Sander nr. 3.

Bedste hjælper Jan Jørgensen med 18 points

Efter matchen og præmieoverrækkelse var der fællesspisning med ristede pølser. Det stod Ole Krarup med sædvanlig dygtighed for.

Vi ser nu frem til den nye sæson i 2021 med deltagelse af endnu flere kaniner

Og så er der kun tilbage at sige tak for en god sæson”