Åbningsmatch 2021

Formanden vandt

åbningsturneringen

For tre uger siden måtte åbningsmatchen i Marielyst Golf Klub aflyses på grund af heftig regn, Men søndag den 2. maj var vejrguderne mildere stemt, og det lykkedes at få afviklet turneringen.

116 spillere deltog i de fire rækker

I A-rækken, hvor der blev spillet slagspil var klubbens formand Erik Nordahl-Pedersen bedst med 65 nettoslag foran Jan Larsen med 67 nettoslag. Nummer 3 Claus Jørgensen med 70 slag.

I de tre øvrige rækker blev der kæmpet efter stablefordsystemet.

Specielt i B rækken blev der scoret så dygtigt, at de fem bedste placerede står til at få reguleret deres handicap. Inge Lis Nielsen vandt med 40 stablefordpoints foran Rene Christoffersen med 39 points. Nummer 3 Hans Henrik Thorbjørnsen 38 points. Kim Johnsen blev nr. 4 ligeledes med 38 points. Peter Paul Olsen nr. 5 med 37 points

C-rækken blev vundet af Jan Petersen med 45 points foran Jacob Dalby Christensen  med 4o. Vivian Petersson nr.3 med 38 points. Margit Nielsen nr. 4 med 37 points

I D-rækken var de 5 bedst placerede også flyvende med høje scores og deraf nedskrivning. Egede Dalby Christensen vandt med 45 points foran Allan Olsen med 44. Anne Birgitte Larsen nr. 3 med 42 points. Bjarne Bendix Petersen nr.4 med 38 points og Gurli Kristiansen nr. 5 også med 38 points.

Nærmest hul på hul 2: Egede Dalby Christensen 6,07 meter

Nærmest på hul 8: Ole Mortensen 0,64 meter